Intuïtief beeldhouwen

 
Een Eskimo zegt niet “Ik ga een vogel maken”.
 

Hij zegt dat hij de steen gaat bevrijden van het overtollige

Wat er overblijft is een vogel, een bloem, een sneeuwvlok

of wat dan ook.

 

zomertweedaagse

 

Intuïtief beeldhouwen gaat een beetje als vanzelf. Eerst kies je een mooie steen.  Deze ga je onderzoeken en bewerken met vijlen en/of beitels en schuurpapier.  Hiernaast kun je veilig experimenteren met handzame en/of krachtige machines. Er is keuze uit diverse steensoorten en het is geschikt voor iedereen, oud, jong, beginners en gevorderden.

Op volledig eigen wijze ga je met de steen aan de slag. Het kan zijn dat je een emotie wilt verwerken, of jouw thema wilt ontdekken en vorm wilt geven. Het kan ook zijn dat je je alleen wilt toeleggen op techniek en vormgeving. Neem hiervoor de ruimte! Alles kan en alles mag.

Intuïtief beeldhouwen is iets dat je zelf moet ervaren. Je zult keer op keer verrast worden door jouw eigen creativiteit. Kom helemaal tot jezelf op onze nieuwe locatie, kleiner, subtieler, van alle gemakken voorzien.

Tarief 95 euro per vijf dagdelen inclusief koffie en thee. Eerste keer is de steen gratis.

65+ Tarief 75 euro per vijf dagdelen inclusief koffie en thee. Eerste keer is de steen gratis.

 

IMG 0209      2016 06 09 14 08 23 

Kennismaken met intuitief beeldhouwen 

Kosten 30 euro inclusief gratis steen, koffie en thee. 

Maak kennis met intuïtief beeldhouwen. Tijdens deze workshop leert u hiervan de basisbeginselen.  U krijgt een korte uitleg over het gebruik van het gereedschap. Vervolgens  kiest u een steen om mee aan de slag te gaan. Er is keuze uit verschillende soorten en kleuren  speksteen.  Tijdens deze kennismaking maakt u zelf een beeldje.