Workshops op vrijwillige basis

 

Er zijn diverse mogelijkheden voor workshops met speciale doelgroepen. 

Jeanny gaf al workshops aan de creatievelingen van de Buitenschoolse opvang. Met grote regelmaat verzorgt ze kennismakingsworkshops voor onze ouderen bij diverse instellingen en bijvoorbeeld de huiskamergroep. Voor mensen die al langere tijd moeten overleven van een zeer laag inkomen zal er ook een mogelijkheid komen deel te nemen.

De workshops worden alle gegeven op locatie. Ze duren normaal gesproken twee maal twee uur (dus verspreid over twee dagen). Voor deze speciale doelgroepen werkt Jeanny op vrijwillige basis en wordt alleen een kleine bijdrage voor de materiaalkosten gevraagd.

We maken eventueel aanpassingen voor mensen met handicap. Het blijft altijd persoonlijk en maatwerk. 

 

Het is een heerlijke ontdekkingsreis op zoek naar de vorm van de steen en het vinden van uw (wellicht) onvermoede kwaliteiten.  Het steentje dat u gaat bewerken kiest u zelf uit en mag u daarna meenemen naar huis. Geschikt voor iedereen! Echt voor iedereen!

 

Neem gerust contact op met Jeanny als u meer wilt weten over de mogelijkheden, of wilt overleggen over de start van een eventuele workshop met een nieuwe doelgroep.